Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fizetés és szállítás

Rendelés:
Megrendeléseiket webshopunkban tudjuk elfogadni, melyek beérkezéséről minden esetben írásos visszaigazolást küldünk. A megrendelt termékek esetleges lemondását vagy módosítását csak egyedi vizsgálat során tudjuk elbírálni. A végeredmény függ a rendelt termék jellegétől, a raktárkészlettől és attól, hogy az eredeti megrendeléstől mennyi idő telt el.

Fizetés:
A rendelések kifizetésére készpénzes (személyes átvétel), utánvételes (futárszolgálat kézbesítésekor) vagy előre utalás (proforma számla) fizetési mód áll rendelkezésre.
Előutalás esetén a proforma számlán található számlaszámra tudja elutalni (OTP 11740054-20114985) a megadott összeget. A választott fizetés módjáról a megrendelés leadásakor kell nyilatkozni!

Áruátvétel, házhozszállítás:
A megrendelt termékek kiszállítását Budapesten általában saját autónk és munkatársunk végzi, míg vidéken futárszolgálat teljesíti. A szállítás/feladás napjáról e-mailban értesítjük! A lassan két évtizedes tapasztalataink alapján partnereink számára egy igen kiszámítható és megbízható csomagszállítási rendszert dolgoztunk ki. A futárszolgálatokkal egyedi megállapodásunk van, mely alapján gyorsaságukat garantálni tudjuk vidéki kiszállítások esetén is. A megrendelt termékek személyesen is átvehetők esztergomi raktárunkban.

Utánvételes és készpénzes fizetés: 
- A csomagküldés díja utánvételes és készpénz fizetés esetén 1.300 Ft + ÁFA
- A beérkezett megrendeléseket e-mailben igazoljuk vissza a várható szállítási határidő megjelölésével és megküldjük Önnek a számla végösszegét
- Kollégánk a megadott szállítási címre megkísérli a csomag kézbesítését
- A megadott szállítási címen, a megrendelt tételek árának kiegyenlítése után átadja a csomagot, a számlát és egyéb szükséges dokumentumokat (pl. garancia levél)
- A vevő köteles az átvételnél a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén a számlát készpénzben kiegyenlíteni, valamint az átvételi jegyzőkönyvet kitölteni. Az átadás-átvétel után reklamációkat nem áll módunkban elfogadni!

Előre utalásos (Proforma) fizetés:
- A csomagküldés díja előre utalás esetén 1.000 Ft + ÁFA
- A beérkezett megrendeléseket e-mailben igazoljuk vissza a várható szállítási határidő megjelölésével és megküldjük Önnek a proforma számlát az utalás teljesítéséhez
- Vevő elutalja a megrendelt tételek árát a proforma számlán található számlaszámra a választott pénznemben (OTP 11740054-20114985)
- Az összeg számlaszámunkon történő jóváírását követően munkatársunk előleg számlát állít ki, valamint elindítja a teljesítési folyamatot
- Kollégánk a megadott szállítási címre megkísérli a csomag kézbesítését és termékeken kívül átadja az előleg- és végszámlát, valamint az egyéb szükséges dokumentumokat (pl. garancia levél)
- A vevő köteles az átvételnél a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén a számlát az átvételi jegyzőkönyvet kitölteni. Az átadás-átvétel után reklamációkat nem áll módunkban elfogadni!