Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blokk- és számlanyomtatók

Blokk- és számlanyomtatóink között a Epson, PolPOS, Sams4s, Posiflex, Star és Bixolon gyártók legnépszerűbb termékei megtalálhatók. Ezeket a speciális nyomtatókat az éttermektől, a szupermarketeken keresztül az kereskedelem számos területén bizonyítanak napról-napra. Megbízhatóak, gyorsak és költségkímélőek!

Asztali/Pult számlanyomtató

Kompromisszummentes megoldást jelenteken kereskedelmi és éttermi felhasználásoknál. Pillanatok alatt elkészítik a számlát, így egészen biztos, hogy nem fognak hosszú kígyózó sorok kialakulni a kasszáknál. Típustól függően többféle interfésszel elérhetőek: USB, RS232, Ethernet, Wi-Fi

Mobil/Hordozható számlanyomtató

Apró méretének és pehelykönnyű súlyának köszönhetően kézbe fogható vagy övre csatolható hordozható blokk- és számlanyomtatótat kifejezetten olyan felhasználásra tervezték, ahol a mobilitás elengedhetetlen követelmény (pl. helyszíni értékesítés, szerviz, stb.). Ezeket a készülékeket bárhova magával viheti a felhasználó és egy okostelefonról, notebookról vagy tabletről már nyomtathatja is a számlát vagy szállítólevelet.
A hordozható számlanyomtatók típustól függően vezeték nélküli kommunikációra alkalmassak (Bluetooth vagy Wi-Fi) és Android, Windows, valamint iOS eszközökkel kompatibilisek.

Rendezés: