Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csomagolástechnika

Kézi strech fólia

Nyújtható, kézi sztreccsfóliáinkat csomagok, dobozok és egységrakatok képzéséhez ajánljuk. A csomagolástechnikában a strechfólia az egyik leggazdaságosabb védelmi, rögzítési megoldás. A fólia "tapadóképessége" miatt hatékonyan összetartja szállítmányt, így szállítás és anyagmozgatás közben is biztonságosan egységként mozgathatók.

Nyomtatott műanyag (PP, PVC) ragasztószalag

A minőségi és szép csomagolás talán még soha nem volt olyan fontos, mint napjainkban. A gyártás során a termékek lezárására a legtöbb esetben egyedi nyomott ragasztószalagokat használnak, melyek egyedivé és biztonságosabbá teszik a csomagolást. A PP alapanyagú csomagzáró ragasztószalag a legelterjettebb típus, mely kiemelkedő ár/értékaránya rendelkezik. Többféle alapanyag és ragasztó kombinációjából választhat, melyet max. 3 színnel tudunk megnyomtatni.

Nyomtatott papír ragasztószalag

Környezettudatos felhasználóknak ajánljuk az újrahasznosított barna színű papír ragasztószalagot, melyet max. 2 színnel tudunk megnyomtatni.

Ragasztószalag, csomagolószalag

Minden típusú felhasználásra kínálunk megfelelő csomagolószalagot, legyen szó normál vagy akár extrém alkalmazásról, de a környezettudatos vásárlókra is gondoltunk újrahasznosított papír ragasztószalaggal.
Többféle alapanyag (PP műanyag, papír) és ragasztó (akril, hot-melt, solvent) kombinációjából választhat csomagolószalagot.

Ragasztószalag pisztoly

Egyszerűen használható és pehely súlyú kézi ragasztószalag pisztoly, melyet csomagok zárására ajánlunk. Az eszköz használatával jelenősen gyorsul a csomagok zárása és nő a termelékenység. Anyaga strapabíró műanyag és fém.

Simítózáras tasak

A símítózáras tasak (más néven önzáró tasak, gyorszáró tasak, villámzáras tasak, stb.) felhasználása igen széleskerű a kereskedelemtől a gyártáson keresztül egészen a háztartásig történő alkalmazásig. Használatuk gyerekjáték! A szélétől indított "húzó" mozdulattal zárhatjuk és "sodró" tecnikával nyithatóak.