Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vonalkódolvasók (Zebra, Datalogic, Honeywell)

Vonalkódolvasó kínálatunkban minden felhasználói igényre talál megfelelő eszközt a vezetékestől a vezeték nélküli kivitelig egyaránt, legyen szó 1D (pl. EAN13, Code128, stb.) vagy 2D (QR kód, DataMatrix, PDF, stb.) kódokról. Termékeink között a legnevesebb gyártók (Zebra, Datalogic, Honeywell, stb.) vonalkód leolvasóit (másnéve: szkenner) kínáljuk, melyet általában raktárról szállítunk!

Mire jó a vonalkód olvasó, mire kell figyelni vásárlásnál?

A vonalkódolvasók feladata a termékeken található vonalkódban tárolt információk felismerése és továbbítása a számítógép vagy pénztárgép felé. Maga a vonalkódolvasó gyorsítva és automatizálva azt a folyamatot végzi el, mintha kézzel beírnánk a billentyűzeten a kódban található karaktereket. Mindez természetesen sokkal pillanatok alatt és hiba nélkül!

A vonalkódolvasóknál nincsen szükség semmilyen bonyolult telepítésre, csupán csatlakoztatni kell a kiszolgáló egységhez és már használatba is lehet venni. A legtöbb vonalkódolvasónál a Magyar ABC betűi miatt (0-ö probléma) szükséges egy rövid konfigurálási folyamat - minden vonalkódolvasónál az adatlapon a programozási dokumentáció ingyenesen elérhető.

Segítünk a megfelelő eszköz kiválasztásában

vonalkodolvaso-vasarlasi-utmutato