Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Biztonsági címke

A4-es íves öntapadó címke kínálatunkban kétféle biztonsági etikett kínálunk, melyek alapanyagukban és funkciójukban is különböznek egymástól. A biztonsági címkéken a ragasztó maximális hatását felragasztás után 24 órával fejti ki. Gyári- vagy leltári szám, elektronikai eszközök és számítógépek hitelesítésére használják jellemzően.

VOID biztonsági címke

A legnagyobb védelmet a VOID biztonsági címkék nyújtják, amik eltávolítás során nyomt hagynak a felületn. A VOID biztonsági etikett címke erős ragasztójának legfontosabb ismérve, hogy felragasztás után nem távolítható el, vagy nem helyezhető át nyom nélkül. Az eltávolítási kísérletre az biztonsági címke STOP feliratot hagy maga után. A VOID biztonsági címkék nedvesség-, olaj-, szennyeződés és hőállók (-20 C° - +90 C°).

Foszló, destruktív biztonsági címke

Biztonsági címke kínálatunkban megtalálható a foszló (más néven: porladó, destruktív, töredező, stb.) etikett címke. Felragasztás után a címke csak apró pici darabokban kaparható le, visszaszedhetetlen roncsolás nélkül - így nem eltávolítható, illetve nem áthelyezhető. A fosztló biztonsági címkék nedvesség-, olaj-, szennyeződés és hőállók (-40 C° - +120 C°).

Rendezés: