Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hűségpont rendszer

KI VEHETI IGÉNYBE A HŰSÉGPONTOKAT?

Rendszerünkben regisztrált és visszatérő vevőinket rendeléseik után hűségpontokkal jutalmazzuk. Az összegyűjtött pontok felhasználását Ön dönti el, hogy melyik vásárlásnál használja és mennyit vált be. 
A hűségpontokat csak regisztrált vásárlóinknak tudjuk gyűjteni, amennyiben a rendelés regisztráció nélkül történt a kedvezmény lehetősége elvész! Pontokat gyűjteni kizárólag a DunaShop webáruházban történő internetes vásárlás során lehet. Telefonos vagy e-mailos rendelések esetén hűségpont gyűjtése nem lehetséges! A hűségpontokat 180 napon belül kell felhasználni!

A hűségpontokkal szeretnénk megköszönni, hogy bizalmat adott a DunaShop webáruháznak és rendszeresen nálunk vásárol!

MENNYI HŰSÉGPONTOT ADUNK EGY VÁSÁRLÁSÉRT?

- Normál áru termékek esetén 300 Ft elköltése esetén 1 hűségpontot írunk jóvá.
- Akciós termékek esetén 400 Ft elköltése után 1 hűségpontot írunk jóvá.
Fontos, hogy a hűségpontok Forintra váltott értéke időnként változhat, értéke mindig a beváltáskor érvényes Ft-ot éri! Javasoljuk, hogy figyelje promócióinkat, akcióinkat - ezért is érdemes feliratkozni a hírlevelünkre.

HOGYAN GYŰJTHETEM A HŰSÉGPONTOKAT?

Minden vásárlás után hűségpontokat írunk jóvá, amit a következő rendelés során használhat fel, vagy folytathatja a pontgyűjtést. A pontok csak a megrendelt és átvett azaz „Teljesített” állapotú rendelések után járnak. A vásárlások során a pontok összeadódnak, amit részben vagy egészben 180 napon belül lehetséges felhasználni normál áru és akciós termékek vásárlására. A szállítási költség után nem jár pont!
Abban az esetben, ha a megrendelt csomagját nem veszi át és az visszaküldésre kerül, az összes pontját töröljük. Ez természetesen nem érvényes, ha a webáruháznak róható fel valamely hiányosság!

HOGYAN TUDOM A HŰSÉGPONTOKAT FELHASZNÁLNI?

A korábbi vásárlások után kapott hőségpontokat a pénztárban lehet beváltani, a rendszer kiírja az aktuális egyenleget, amiből szabadon lehet felhasználni. Amennyi hűségpontot felhasznál az adott rendeléshez annak Forintos értékét vonjuk le a végösszegből (a szállítási költségre ez nem vonatkozik!)

MEDDIG HASZNÁLHATJA FEL A PONTOKAT?

A hűségpontokat a rendelés napjától számítva 180 napig folyamatosan gyűjtheti és felhasználhatja. 180 nap után a fel nem használt pontok törlődnek, visszaállításra nincsen lehetősége! A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható és készpénzre nem váltható!

HOL TUDOM MEGNÉZNI A HŰSÉGPONTJAIM SZÁMÁT?

Bejelentkezés után a felhasználói fiókban látható, hogy mennyi pont gyűlt össze.