Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ár:
5.000 Ft + ÁFA ( 6.350 Ft )
Menny.:db

Címkenyomtató beüzemelés

Ár:
5.000 Ft + ÁFA ( 6.350 Ft )
Menny.:db
30 perces konzultáció, mely során a segítünk a címkenyomtató telepítésében, konfigurálásában és az első címketervek elkészítésében is telefonon és/vagy távoli asztalon keresztül.

Miért tőlünk vásárolj?

Gyors kiszállítás rendelését akár 24 órán belül kiszállítjuk!
12.000 ügyfél rendszeresen minket választ
Több mint 15.000 kiszállított rendelés évente
Közel 10.000 terméket raktárról szállítunk azonnal

Leírás

Címkenyomtató üzembehelyezés, konfigurálás és címketervezés

A megvásárolt címkenyomtatók beüzemeléséhez, konfigurálásához igény esetén előzetes időpontegyeztetés alapján telefonon és/vagy távoli asztalon keresztül segítséget nyújtanak szakembereink.
A konzultáció során figyelembe vesszük a címkenyomtató alkalmazási körülményeit, működési feltételeit és javaslatot teszünk a készülék optimális paramétereinek beállítására, segítünk a szoftver megismerésében és igény esetén közösen elkészítjük az első címketerveket is.

Ha még telejesen új a tekercses címkenyomtatás világa az Ön számára, különösen javasoljuk, hogy vegye igénybe üzembehelyezési szolgáltatásunkat. Az induláskor befektetett gondoskodás és többletráfordítás - különösen nagyobb rendszerek esetén - jócskán megtérülhet később, hiszen ezek a kezdeti beállítások mind a nyomtató, mind a fej élettartamát meghosszabbíthatják.